La Cápsula Beach Festival_ Sábado 27 Agosto

Dissabte 27 de agost, 21h_ el XirinGO! (platja del Prat)

Desprès de la bona acollida de públic i la molt bona crítica que va tenir l’any passat la festa de final d’estiu organitzada per La Cápsula del Tiempo en col.laboració amb 13 Conceptos al XirinGO! a la platja del Prat, estàvem segurs de que no podia faltar una segona edició. Confiàvem que aquest any també podríem gaudir d’una bona selecció de bandes d’estils molt diversos, i la veritat es que el cartell d’aquesta edició no ens ha decebut gens ni mica.

La nit començarà amb l’actuació dels RIU, una banda de folk que revisa les cançons tradicionals de la musica catalana aportant una visió actual i moderna. Amb el seu primer disc, editat a finals del 2010, han aconseguit captar l’atenció tant de crítica com de públic, i estan en un gran moment com a banda.

www.myspace.com/riumusica    

I desprès d’una bona dosis de folk, tindrem el gran plaer de gaudir del directe del MEL. Pop cuidat i elegant, amb influències britàniques però amb un toque molt personal que situa la seva proposta com una de les novetats mes avalades dintre de la escena barcelonesa. A la espera del seu primer disc, que sortirà editat per la productora El Terrat desprès de l’estiu, no us perdeu la oportunitat de conèixer les seves noves cançons en aquest escenari únic.
www.myspace.com/musicamel  

I desprès de somiar amb les melodies dels Mel, serà el moment de fer una mica el gàngster i posar-nos “canalles” amb el show de CUCARACHAS ENOJADAS. Versions de les cançons que han marcat la personalitat de les pel.lícules de Quentin Tarantino en un espectacle molt treballat i impactant. Ballarem amb els millors temes de pel.lícules com Pulp Fiction, Reservoir Dogs, Abieto hasta el amanecer, Kill Bill i moltes mes. Un directe impressionant que no ens podem perdre!

www.myspace.com/cucarachasenojadasband

Tancarem la nit ballant al ritme del polifacètic LARIAD DJ, un dels noms que mes sonen a moltes de les sales de Barcelona i del Baix Llobregat. Tot un amant de la música que ens pot sorprendre amb el rock i el indie mes modern, amb la electrònica o la musica disco mes selecta,  o amb una sessió de clàssics sorprenent. Veurem que ens porta preparat aquest cop!
www.myspace.com/lariad

Per aquells de vosaltres que no es vulguin perdre aquest festival però no sàpiguen com arribar-hi, recordeu que la organització de La Cápsula Beach ens us ho vol posar fàcil, i per això aquest any tornarem a comptar amb servei d’autocars de anada i tornada des de l’estació de Sant Boi fins a Platja del Prat. El preu per trajecte serà de 2€ i servirà perquè ens oblidem del cotxe i vivim el festival amb total llibertat i tranquil.litat. Tanquem l’estiu d’una manera molt especial,… ens veiem l’ultim dissabte d’agost al XirinGO!

lacapsuladeltiempo.es

Acerca de 13conceptos

Unión de iniciativas culturales, comunicación y marketing, formada por profesionales que buscan promover la cultura, comunicar y crear.
Esta entrada fue publicada en De todo, Música. Guarda el enlace permanente.

Una respuesta a La Cápsula Beach Festival_ Sábado 27 Agosto

  1. Pingback: Estiu, música i platja | Sant Boi Notícies

Deja un comentario